Hyvinvointia sinulle ja kiinteistölle

A-kumppanit huolehtii asiakkaidensa kiinteistöjen toimivuudesta, terveellisyydestä ja turvallisuudesta. Korjaamme vesi- ja homevauriot ammattitaidolla, hoidamme saneerauskohteet asianmukaisesti sovitussa aikataulussa sekä toteutamme haasteellisetkin sähkötyöt.

Tuomme maahan rakentamisessa ja kiinteistöjen kunnossapidossa tarvittavia tuotteita ja laitteita ammattikäyttöön.

Tervetuloa
pelaamaan!

Totta se on!

Homeilma voi aiheuttaa kaikkia edellämainittuja oireita ja sairauksia. Kiinteistössä tapahtuneen vesivahingon tms. kosteusvaurion kuivaus ja kunnostus on tehtävä välittömästi sen havaitsemisen jälkeen, jotta vältytään pysyviltä ja samalla kalliilta vaurioilta ja terveyttä uhkaavilta homeongelmilta.

Hyvä arvaus.

Kiinteistön kunto ja arvo säilyy kun toimimme pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaittemme kanssa.
A-Kumppanit kuivaa, kunnostaa sekä saneeraa kiinteistön jälleen toimivaksi, turvalliseksi ja terveelliseksi. Palveluumme sisältyvät myös tarvittavat sähkötyöt.

Raksapuodista voit tilata välineitä ja tarvikkeita, joita hyödynnetään myös omassa työssämme.

Ratkaisit tehtävän!

Kiinteistön kunto ja arvo säilyy kun toimimme pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Ratkaisit tehtävän!

Ratkaisit tehtävän!

Tekstiääääääääää.......

Oikein!

Päivitämme henkilökuntamme ammattitaitoa jatkuvasti. Huolehdimme siitä että käytössäsi on aina koulutetut ammattilaiset.

Ratkaisit tehtävän!

Toimintatapamme on ylivertainen, yhtenäinen ja parasta A-luokkaa. Laitteemme ovat ammattilaistasoa ja palvelumme ovat kattavat.

Oikein!

Luotettavat yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet palvelukonseptiimme ja täyttävät kumppanuuskriteerimme. Yhteistyössä on voimaa!

Pisteesi
0
Aika
00:00

TOP 10 -tulokset